BLOM DSW | Nieuweweg 2 | 2675BC Honselersdijk | 0174-637383

https://www.blomdsw.nl/

Waarom werken bij BLOM DSW

Binnen Blom-DSW wordt door een betrokken team van ruim 200 medewerkers over verschillende vestigingen iedere dag gewerkt aan kwaliteit en professionaliteit. Wij bieden zelfstandige functies met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. De cultuur kenmerkt zich door een professionele maar informele sfeer met korte communicatielijnen.

Blom-DSW doet er alles aan om medewerkers de kans te geven het beste uit zichzelf te halen, want uitdagend werk motiveert en haalt het beste in je naar boven. We investeren dan ook graag in de ontwikkeling van onze medewerkers en streven ernaar dat alle medewerkers multifunctioneel inzetbaar zijn. We verwachten wel dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied en stimuleren je ook om na te blijven denken over de volgende stap in je carrière. We helpen je graag om je talenten maximaal te ontplooien.

Blom-DSW is dé bedrijfswagenspecialist in Zuid-Holland. Met de vertegenwoordiging van DAF trucks, Iveco lichte bedrijfswagens en Fiat Professional bedrijfswagens heeft Blom-DSW drie sterke merken onder één dak. Van 500 kg tot 72-ton totaal gewicht. Vanwege de diversiteit hebben wij daarom voor veel technische mensen een geschikte baan!