DRV Accountants & Adviseurs | Zuidweg 59 | 2671 MP Naaldwijk | 0174-242424

https://www.drv.nl

Lars Goudswaard
Assistent Accountant

‘Ik kan altijd bij collega’s binnenlopen om iets te vragen, ook bij de directie. Zo’n informele sfeer vind ik prettig. Ze zeggen wel eens: De lat ligt hier hoog, maar als je er niet uitkomt dan springen we er samen overheen. Die instelling past helemaal bij mij.’

Werken in de echte economie betekent werken voor familiebedrijven. Voor ondernemers die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Zijn dat de ondernemers waar jij voor wilt werken en wil jij daadwerkelijk resultaat zien van jouw harde werk? En werk je graag samen in een professioneel team, wil je continu verbeteren en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie die de ontwikkeling en het plezier van haar werknemers voorop stelt.

 

 

Waarom kiezen voor DRV?

Als je werkt bij DRV staan groei en persoonlijke ontwikkeling centraal; zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Professionals bij ons hebben plezier in hun werk en krijgen de ruimte om zichzelf uit te dagen. Zij hebben bovendien een goede balans tussen werk en privé. Als DRV’er werk je natuurlijk in de echte economie. Dat betekent dat je vooral werkt voor lokale sterke (familie)bedrijven. Het allermooiste daarvan? Als adviseur van deze bedrijven maak je daadwerkelijk verschil en zie je resultaat van jouw harde werk!

De zes kenmerken van werken bij DRV

100% teamwork

Bij DRV werk je regelmatig samen met professionals in verschillende teams. Daarbij is geen plek voor ego’s of ellenbogenwerk, maar hebben collega’s oog voor elkaar.

Steeds slimmer werken

Bij DRV zijn we continu bezig om slimmer te werken door processen te verbeteren, nieuwe technologie toe te passen én te investeren in scholing van personeel.

Blijvend ontwikkelen

DRV’ers zijn ambitieus en willen zich altijd blijven ontwikkelen. Zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Je krijgt hier alle ruimte voor.

Laagdrempelige organisatie

DRV heeft een laagdrempelige, toegankelijke cultuur. Je kunt zonder problemen binnen lopen bij collega’s voor vragen of een praatje.

Goede werk-privébalans

Bij DRV werken we allemaal hard, maar niet ten koste van ons privéleven. Overwerken komt zeker voor, maar wel in overleg. Je houdt voldoende tijd over voor sporten, studeren en leuke dingen.

Continu uitdagend

We dagen werknemers uit om het beste uit zichzelf te halen: te groeien naar een nieuwe functie, zelf verantwoordelijkheden te nemen, mooie opdrachten uit te voeren en mee te doen aan diverse sportevents die we sponsoren.

Op zoek naar een functie waarbij werk en privé in balans zijn?

Onze recruiters Lotte van Gastel en Ylva Spiekerman van Weezelenburg kunnen jou precies vertellen hoe we dit binnen DRV voor elkaar krijgen. Ook voor vragen over onze laagdrempelige cultuur, doorgroeimogelijkheden en jouw ontwikkeling bij DRV kun je bij hen terecht. Bezoek alvast onze website om de actuele vacatures te bekijken!