Freight Line Europe | Maasdijk | 0174-520010

https://fle-nl.com/

Waarom werken bij Freight Line Europe

Freight Line Europe is een internationaal opererende logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer richting Engeland en Frankrijk. Van 1 pallet tot een volledige vracht en 24 uur per dag, 7 dagen per week. We bieden tevens aanverwante diensten, zoals forwarding, op- en overslag, collectie en douaneformaliteiten. We doen dit sinds 1 februari 2020 vanuit onze prachtige nieuwe bedrijfslocatie op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk (Westland, Zuid-Holland).

Droom jij ook van een carrière in de logistieke wereld met een mooie en gezonde toekomst, sinds kort dus gehuisvest in een van de modernste bedrijfspanden van het Westland, met tal van aantrekkelijke mogelijkheden voor medewerkers? Een bedrijf waarin je kan groeien, gewaardeerd wordt en ook zelf kan ‘ondernemen’, mits je bereid bent te investeren in jezelf en je eigen kwaliteiten, stuur dan je cv en motivatie naar hr@fle-nl.com ter attentie van Miranda van der Linden. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur gerust een open sollicitatie. Neem gerust een kijkje op onze website: www.fle-nl.com 

Wil jij komen te werken bij één van de snelst groeiende logistieke dienstverleners uit de regio, kijk dan of een van onderstaande functies iets voor jou is. Wij zijn sinds kort gevestigd in ons spiksplinternieuwe bedrijfspand op Honderdland te Maasdijk.