Hecmar BV | Vlotlaan 101 | 2681TW Monster | 0174-283443

https://www.hecmar-flooring.com/

Hecmar B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat onder andere rubberproducten en tuinmaterialen ontwikkelt, produceert en distribueert. Hecmar belevert via Aslon Rubber, Aslon Garden en Aslon Systems zowel de professionele als de particuliere markt, via de groothandel als retailkanalen. Het kantoor is gevestigd in Monster, ons magazijn is gevestigd in Hoek van Holland.

Aslon Rubber:
Ontwikkelt diverse rubberproducten, die worden vervaardigd van gerecycled rubbergranulaat. U vindt onze rubber vloeren op daken, in stallen, in sportscholen, op speelplaatsen en andere openbare ruimten.

Aslon Garden:
Levert hoogwaardige en slimme producten waaronder kunstgras (accessoires), split- en grindplaten, vlonderplanken en onderconstructie systemen. Voor toepassing tuinen, dakterrassen, balkons, speelplaatsen en openbare ruimte. 

Aslon Systems: 
Is ontwikkelaar van het gepatenteerde universele Aslon Terras Onderconstructie Systeem. Met dit systeem bespaar je 50% van je tijd

Bij Hecmar staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen. Wij realiseren dan het welzijn van onze planeet alle aandacht verdient. Ook volgende generaties moeten in een gezonde omgeving kunnen leven. Daarom vervaardigen wij onze producten uit gerecycled rubbergranulaat, onder meer van autobanden. Hierdoor besparen we kostbare grondstoffen en beperken we het verbruik van energie en de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum.