Olsthoorn Greenhouse Projects | Jogchem van der Houtweg 3 | 2678 AG De Lier | 0174-244344

https://www.olsthoorn.eu/

Over Olsthoorn Greenhouse Projects:

Olsthoorn BV, gevestigd in De Lier (hartje Westland), is een bedrijf dat zich al sinds jaar en dag bezigt met het slopen en bouwen van nieuwe en gebruikte kassen. Met een sloopteam op locatie en een productieteam op het hoofdkantoor is zij in staat om haar klanten optimaal te bedienen als het gaat om het professioneel laten uitvoeren van uw wensen.

Passie:

Wij hebben wereldwijd onze sporen verdiend met het leveren van kwaliteit, service en accuratesse. Door de ruime ervaring, professionaliteit en klantgerichtheid kan ons bedrijf snel schakelen en de klant op haar wenken bedienen. De passie voor het bouwen en slopen gaat verder dan alleen het neerzetten of weghalen van een nieuwe gebruikte kas. Wij gaan voor een langdurige relatie. Met veel kennis en de juiste mensen zorgen wij voor tevredenheid zodat wij kunnen terugkijken op een succesvolle samenwerking. Onze unieke werkwijze wordt wereldwijd sterk gewaardeerd. Naast het feit dat wij in Nederland vele projecten hebben neergezet, hebben wij de afgelopen jaren positie genomen op alle continenten, van Nieuw Zeeland tot Amerika.

Visie:

De visie van het bedrijf is om met de modernste technieken een prachtig product aan te bieden tegen een scherpe prijs. Door een constante groei van het bedrijf heeft Olsthoorn BV de beschikking over goede materialen, een groot opslagterrein incl. werkplaats, een prachtig machinepark en mensen met technische kennis om uw project vakkundig te kunnen uitvoeren.

Historie:

Voor de oprichting van Olsthoorn BV gaan wij terug naar het jaar 1971. De toen nog jonge twintiger, Jan Olsthoorn, starte als jonge ondernemer zijn eigen sloopbedrijf; Het slopen van tuinbouwkassen, voornamelijk in het Westland. In den beginne was het slopen van kassen voornamelijk handwerk bijgestaan door een vrachtwagen om de afvalstromen af te voeren. Het kleine sloopbedrijfje floreerde al snel door de toenemende nieuwbouw in de omgeving, waardoor veel bedrijven hun bestaande kas lieten slopen. Binnen enkele jaren groeide het bedrijf Olsthoorn uit tot een professionele speler in de wereld van de kassensloop. Om het bedrijf meer kracht bij te zetten, begon Olsthoorn begin jaren tachtig met het opslaan van kasmaterialen voor verkoop wereldwijd. Het beton, pvc en vuil werd afgevoerd en de overige materialen werden systematisch opgeslagen op de werf van Olsthoorn. Bij het verkopen van de gebruikte kassen werd gekeken naar de wens van de klant en de verkoop groeide exponentieel. Met het aanbrengen van structuur, een uitgebreid (bewerkings)machinepark en de juiste mensen op de juiste plaats, bediende Olsthoorn elke klant op elk mogelijke manier.

Tot op de dag van vandaag is de verkoop van de gebruikte kassen maatwerk en nagenoeg niet van nieuw te onderscheiden.