Quintall B.V. | Bovendijk 34 | 2295RZ Kwintsheul | 0174292655

Waarom werken bij Quintall B.V.

Alles van metaal

Voor alles waar metaal aan te pas komt (zoals sendzimir, blankstaal, rvs of aluminium), kunt u bij ons terecht. Door onze kennis van vrijwel elke techniek en de meest uiteenlopende materialen zijn wij het ideale verlengstuk van bedrijven in de tuinbouw en de industriële sector. Zo werken wij voor internationale producenten van kassen, scherminstallaties en logistieke installaties, maar ook voor innovatieve ondernemingen op het gebied van verlichting en robotica. 

De beste oplossing

Als bedrijf zijn we sterk en buigzaam, net als metaal. We zetten onze tanden in een vraagstuk en laten pas los als we klaar zijn. Tegelijk blijven we flexibel. Wij kijken om ons heen en passen relevante innovaties toe in ons werk. We luisteren naar u als onze klant en komen samen tot de beste oplossing. Dat werkt door een energieke organisatie te zijn. Quintall (ooit ontstaan door een fusie van AZ Metaalwaren en Altech) biedt mensen een fijne werkplek en investeert in hun toekomst. Zo geven wij als erkend BBL-leerbedrijf graag jongeren een kans. Daar leren zij van. En wij ook!

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Luisteren, meedenken en samenwerken: dat is dus het fundament onder onze werkwijze. Het liefst zijn we daarom aan het eind van de ontwerpfase al betrokken bij uw vraag over metaal om de puntjes op de i te zetten. We gaan voor de beste productie: prijstechnisch én kwalitatief. In onze grote moderne fabriekshal met hightech machines waarborgen we die prijs-kwaliteitverhouding door slimme toepassingen en een hoog kennisniveau.

Hoe complexer de vraag, hoe leuker

Als allround metaalbewerkingsbedrijf werken wij vooral aan maatwerkvraagstukken en -oplossingen. Zelfstandig of samen met partners in de keten. Dat houdt ons scherp en maakt ons veelzijdig. Wij draaien onze handen in ieder geval niet om voor ogenschijnlijk ingewikkelde klussen. Sterker nog, hoe moelijker of groter de vraag, hoe leuker wij het vinden! Kan iets niet? Dan hoort u dat meteen van ons en bedenken we een passend alternatief.

Sterk buigzaam, vol warmte en energie

Als allround metaalbedrijf biedt Quintall al méér dan 60 jaar innovatieve oplossingen op het gebied van metaal. Vanuit onze vestiging in het Westland (de Randstad), voorzien we bedrijven in horti en utility van metaalproducten van hoge kwaliteit, tegen een reële prijs, met snelle levertijden. We denken mee, hebben oog voor technische ontwikkelingen en werken met een groot scala aan hightech machines om prijstechnisch zo goed mogelijk te produceren.