Wij als professioneel “Groen en Grasonderhoud” voorziener verzorgen uw particuliere tuin, maar ook bedrijfstuin, VVE complex, woningcorporatie, recreatiepark of onderwijs- en zorginstelling als geen ander! Zo heeft u geen omkijken naar het onderhoud, maar toch een mooie tuin.

De ondernemende manier van AlleenGroen.nl is gebaseerd op groenvisie en het besef dat natuur, milieu en onze leefwereld de beste zorg verdienen, dit zijn permanente referentiekaders binnen ons bedrijf. Tevens hechten we veel waarde aan de groensector, duurzaamheid, maatschappelijk gericht ondernemen en het investeren in groene innovaties. Zo dragen wij een steentje bij aan het creëren, behouden en onderhouden van de groene leefomgeving waarbij mens en dier prettiger leven, wonen en werken.

Wij staan voor heldere communicatie en duidelijke afspraken, een nette prijs/kwaliteit verhouding en werken met passie aan het groen en/of grasonderhoud van uw (bedrijfs-)tuin. Uiteraard houden wij hier rekening met uw wensen én budget.

Ons werkgebied betreft de regio Westland, Den Haag, Maassluis en Vlaardingen.