Appelhoes | Maassluis

In 2009 zijn wij, als klassiek verhaal, gestart op de zolderkamer te Maassluis. Als Apple gebruikers was er geen plek voor accessoires die zich puur richtten op Apple - en ook mooie merken en producten aanbod. De oorsprong van Appelhoes.
Na de start en met de komst van de iPhone in 2007 en de iPad in 2009 nam de populariteit van Apple grotere vormen aan. In 2012 zijn wij voor het eerst verhuisd naar ons eerste echte bedrijfspand, waar in 2016 een tweede bedrijfspand volgde. Toen ook deze locaties te klein werden, zijn wij in 2020 verhuisd naar een nog groter bedrijfspand.
Vanuit onze nieuwe locatie in Maassluis versturen wij je bestellingen en houden wij ook kantoor. Wij werken bewust niet met dropshipping, niet met externe verzendpartijen maar uitsluitend met onze eigen inkoop, voorraad en verzendmethodes. Alles wat we op voorraad hebben, sturen we dus zelf naar je op.
Wat na alle jaren en een vele honderdduizenden veelal vaste klanten niet verandert is: we richten ons nog uitsluitend op Apple, met mooie producten die zorgen voor beschermingen of die het gebruik van je Apple gemakkelijker maken.