AW Services | Franklinstraat 1 a | 2691HB 's-Gravenzande

http://awservices.nl/

AW Services Nieuw in het Westland
Tijden veranderen, ook in het werk, je wilt zelf bepalen wanneer je wilt werk, maar ook hoelang en Wanneer , je zou 2 dagen of 3 dagen, misschien in de nacht of weekend, of gewoon de hele week. Bij ons kan je het zelf invullen !!!

AW Services, zoeken mensen, van alle leeftijden, ben je 18 of 65, of hier tussen in en je hebt een gezond verstand en werklust, meld je bij ons aan, voor een gesprek.

Wij gaan dan samen bepalen wat jou mogelijkheden zijn. Wij hebben momenteel een aantal vacatures die we willen gaan invullen met jouw hulp, Chauffeurs, zowel nationaal als ook internationaal, maar ook mensen in andere logistieke functies.

 Ook als ZZP ben je welkom !!! 

  1. Chauffeurs groenten en fruit
  2. Chauffeurs stukgoed
  3. Chauffeurs koerier
  4. Chauffeurs heftruck
  5. Logistiek medewerkers

Wie zijn wij
Onze roots liggen in Westland. Eén van ons heeft, als zoon van een transporteur, het rijden met de paplepel ingegoten gekregen. Gereden als chauffeur in het familiebedrijf, daarna als Internationaal chauffeur door heel Europa. Tijdens al de reizen, bleef het idee voor een eigen zaak toch in zijn gedachte spelen. Op een gegeven moment de knoop doorgehakt en een grondverzet bedrijf  gestart. Helaas door omstandigheden moest dit beëindigd worden. Hierna is hij als ZZP in het transport gestart, hier kom je bij veel bedrijven en de ondernemer in hem merkte, dat er behoefte is naar logistiek personeel op alle fronten. Hij is gaan nadenken hoe dit in te vullen en terecht gekomen bij een partner, in het begin veel samen gepraat over invulling van de taken en over onze visie voor een gezamenlijk te starten onderneming, waarna in Juli 2015 wij AWservice gestart zijn.

De andere partner is ook logistiek  goed onderlegd. Heeft een ruime ervaring, van meer dan 30 jaar, in Transport en Logistiek, vooral in de AGF sector. Is verantwoordelijk geweest voor  het Wegtransport en het rijdend personeel bij een bekend Westlands bedrijf, dat helaas in 2013 de deuren moest sluiten. Aan de ene kant een dreun van jewelste, aan de andere kant een mogelijkheid om de eigen grenzen te verleggen. Momenteel werkzaam bij een Transportbedrijf, dat niet alleen AGF vervoerd, maar ook ander goederen en zodoende ook goed op de hoogte , van wat er zich momenteel in de Transportmarkt afspeelt. In 2015 ben ik benaderd om samen met de andere partner een eigen bedrijf te starten, In goed overleg en met veel energie is de start van AWservice gerealiseerd en zullen wij er samen alle aan doen dit tot een succes te brengen.