Sinds 1994 concentreren we ons bij Bestplant volledig op Spathiphyllum, hortensia en begonia. De Spathiphyllum telen we jaarrond, in bijna 10 ha. kassen.
Die keuze is meteen onze kracht; we zijn er absoluut specialist in. Onze relaties nemen jaarlijks honderdduizenden planten af.
Ze kiezen voor Bestplant omdat wij de grotere potmaten kunnen leveren: 17 tot 24 cm. Dergelijke flinke planten zijn populair bij de consument: value for money.
Onze afnemers weten dat Bestplant door de grote en constante productie zeer flexibel is. We leveren hoe dan ook altijd exact de gewenste aantallen en kwaliteit. Bestplant beweegt soepel mee met de markt.

Kwekerij Bestplant is een moderne kwekerij met vier vestigingen in Poeldijk en Honselersdijk. Wij leveren diverse potplanten van een excellente kwaliteit in diverse potmaten. Door onze werkwijze zijn wij in staat snel de door de klant gevraagde producten te leveren. Bestplant is lid van AirsoPure en beschikt over diverse certificaten. Onze kracht is het direct en flexibel inspelen op de vragen vanuit de markt en een ultieme kwaliteit van onze planten. Die eigenschappen hebben ook onze collega’s.