BIW Begeleiding en Training Westland | Hollewatering 3 c | 2295LV Kwintsheul

Jenny en Trudy
Wij werken samen in BIW en we zijn zussen. Na de middelbare school zijn we elk onze eigen weg gegaan. Met verschillende opleidingen, onze eigen carrières en gezinnen en onze eigen gezichtspunten en interesses, hebben we allebei een jarenlange ervaring opgedaan in verschillende afdelingen van het onderwijs en met leerlingen in alle leeftijdsgroepen.

Allebei hebben wij in het onderwijs leerling- en studentbegeleidingstaken naar ons toegetrokken, omdat wij allebei graag willen werken in intensief contact met onze leerlingen en studenten. We hebben gezien dat er veel leerlingen zijn die het, om allerlei redenen, ergens in hun schoolloopbaan, even niet alleen kunnen, vastlopen in een bepaald vak of in de aanpak van hun taken.

We zijn voor onszelf begonnen om ons hiermee uitgebreider bezig te kunnen houden. En we werken samen omdat we er allebei van overtuigd zijn dat leerlingen vaak veel meer kunnen dan ze zelf denken en we allebei geloven dat leerlingen een eventuele beperking kunnen compenseren door hun mogelijkheden uit te buiten.