Blaak & Breederveld Accountants | | 0174624801

http://www.blaak-breederveld.nl

U bent ondernemer. Goed in product A of in dienst B. Commercieel inzicht. Doortastend. En met kennis van zaken. Ook in financieel opzicht? De gemiddelde ondernemer heeft ervaring genoeg met jaarrekeningen en aangiften om mee te kunnen praten. Maar meepraten is vandaag de dag niet genoeg. Uw financiële zaken goed op orde hebben kan wel eens het verschil maken tussen een goed jaar en een beter jaar. Die expertise heeft niet elke ondernemer in eigen huis. Daarom zijn wij er. Blaak & Breederveld Accountants. Accountants die qua profiel goed passen bij de gemiddelde ondernemer in het MKB. En vooral betrokken. Geen accountant voor langs de lijn, maar voor in het veld. Naast u als ondernemer.

Bij Blaak & Breederveld combineren we een aantal diensten onder één dak. Natuurlijk de gebruikelijke zaken die u van een accountant verwacht, zoals accountancy en fiscale dienstverlening. Maar we houden met dezelfde professionaliteit uw bedrijfsstrategie tegen het bedrijfseconomische licht. Of we nemen plaats op de stoel van adviseur voor uw personeelszaken. Binnen de breedte van dat pakket gaan we waar nodig ook de diepte in. Er zijn bijvoorbeeld maar weinig kantoren van onze omvang in de regio met een door de AFM afgegeven vergunning. En ook niet elk kantoor heeft met de Belastingdienst een convenant Horizontaal Toezicht gesloten.

Er zijn weinig atleten die met één jaartje training goud pakken op de 100 meter van de Olympische Spelen. En er zijn weinig accountants die fris van de opleiding een ondernemer adequaat kunnen adviseren. Als iets van doorslaggevende betekenis is, is het wel ervaring. Die ervaring hééft een kantoor als Blaak & Breederveld. Ervaring opgedaan in uiteenlopende branches en sectoren, bij opdrachtgevers in goede en in slechte tijden. Expertise die nog elke dag van pas komt bij de dienstverlening aan kleine en middelgrote ondernemingen, die meestal vragen om een adviseur die van alle markten thuis is. Met een hecht team van medewerkers die al niet veel minder ervaren zijn, kan Blaak & Breederveld die rol van sparringpartner optimaal aan. Betrokken en betrouwbaar. Helemaal Blaak & Breederveld.