Bloom | Green Partners | Greenex | Jupiter 250 | 2675 LW Honselersdijk

Waarom werken bij Bloom | Green Partners | Greenex

Bloom | Green Partners | Greenex zijn begin 2020 samengegaan. Drie bedrijven binnen de Dutch Flower Group die hun krachten hebben gebundeld en daarmee de grootste retail speler voor bloemen en planten is geworden op de Internationale markt. Wij zijn naast de specialist ook een betrouwbare en professionele partner voor de ontwikkeling, productie, export van Private Label boeketten en planten. Onze klanten portfolio gaat van discount supermarkten tot full service supermarkten in heel Europa. Koop jij weleens een bloemetje bij de supermarkt voor familie, vrienden of jezelf? Dan is de kans groot dat deze bij ons mooie bedrijf vandaag komt. De passie voor bloemen en tevreden klanten is sterk aanwezig bij ons team van ruim 260 gemotiveerde vaste medewerkers. Samen werken aan samenwerken, staat hierbij centraal. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan kennis met onze organisatie!

Bloom
Wij zijn gespecialiseerd in het vermarkten van kwaliteit snijbloemen. Dit wordt ondersteund door onze efficiënte logistiek en strakke kwaliteitsbeheersing in de gehele keten (van kweker tot de winkel). Met ons team van geschoolde mensen zorgen wij dat we onze klanten ontzorgen en zo de beste service te kunnen leveren.

Green Partners
Onze passie voor bloemen en planten is in 1990 ontstaan door te leveren aan markten en bloemenwinkels. Door ervaring, expertise en flexibiliteit is Green Partners in staat om toegevoegde waarde te creëren in het gehele proces van kweker tot en met de consument. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevende partner voor de grootschalige Retail in de categorieën bloemen en planten. Omdat de wereld en consument verandert leveren wij maatwerk waarbij de consument centraal staat.

Greenex
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen en produceren van boeketten en monoboeketten, welke bestemd zijn voor retailers in heel Europa. Vol passie en gedrevenheid werken onze medewerkers dagelijks aan een perfect product. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en onze passie.