Waarom werken bij Blue10

Waarom werken bij BLUE10?

  • Je werkt in een snelgroeiende organisatie waar je écht het verschil kan maken en je talenten kan ontwikkelen;
  • Je werkt in een organisatie waar hard werken en plezier maken heel goed samen gaan. We durven te ondernemen en geloven in gewoon doen;
  • Ons doel is om verwachtingen te overtreffen, in alles wat we doen. Een échte Blue10’er gebruikt hiervoor 4 eigenschappen: open, eigenzinnig, praktisch en ondernemend.

Blue10'ers hebben een open karakter, zijn informeel, creëren geen drempels, zijn toegankelijk en zoeken de aanwezigheid van elkaar op. Niet alleen tijdens onze gezamenlijke lunch en de vrijdagmiddagborrel, maar ook tijdens onze werkzaamheden. Samen kun je immers meer dan alleen. 

Blue10'ers hebben een eigen mening, maar respecteren ook zeker die van elkaar. We staan voor wat we zeggen, zijn vasthoudend en een tikkeltje eigenwijs. We bekijken dingen graag breder en vaak ook anders dan de gevestigde orde. 

Blue10'ers zijn praktisch ingesteld en gebruiken hun gezonde verstand bij het nemen van beslissingen. We zijn pro-actief, initiatiefrijk en gaan vlot tot actie over. We denken niet in problemen, maar in oplossingen. 

Blue10'ers zijn ondernemend ingesteld en kunnen goed omgaan met de vrijheid die ze krijgen, omdat ze zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen afdeling en werkzaamheden. We weten van aanpakken, zijn gedreven en autonoom.