Broekhof | Middel Broekweg 43 B | 2675 KD Honselersdijk | (0252) 34 34 34

Waarom werken bij Broekhof

Broekhof, Adding Value
Al sinds 1974 creëert Broekhof op een innovatieve en betrouwbare wijze toegevoegde waarde met verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. Het familiebedrijf Broekhof is uitgegroeid tot meer dan 115 medewerkers in Nederland, 200 medewerkers in het buitenland en heeft vestigingen in Noordwijkerhout, Rijnsburg, Honselersdijk, Aalsmeer, Colombia, Kenia, Vietnam en de Verenigde Staten. Broekhof heeft een eigen fabriek in Vietnam waar bloemen- en plantenhoezen worden gemaakt. In Kenia en Colombia heeft Broekhof een partnerschap met lokale producenten. Door gebruik te maken van de verschillende productiemogelijkheden kan Broekhof een groot aantal artikelen met een hoogwaardig kwaliteit zelf produceren en snel leveren.

 


Broekhof levert bloemen- en plantenverpakkingen en decoratiematerialen aan bloemisten, exporteurs, retailers, kwekers, tuincentra en groothandels in binnen- en buitenland. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een onderscheidende hoes, bijsteker of tasje, kan een boeket of plant voor een (nog) betere prijs verkocht worden. Dat is wat wij noemen ‘Adding Value’ oftewel ‘waarde toevoegen’

Missie 
Broekhof creëert op een innovatieve en betrouwbare wijze toegevoegde waarde in verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche.