De Winter Logistics | Middel Broekweg 29 | 2675KB Honselersdijk | 0174 – 615 333

https://www.dewinterlogistics.nl/nl/

De Winter Logistics is een belangrijke logistiek dienstverlener in de agrologistiek. Hier hebben we een marktaandeel van circa 30% en dat heeft voordelen voor onze relaties: schaalgrootte, slagkracht, flexibiliteit en een brede scope. Juist door die brede blik zien we hoezeer de markt verandert; meer aanvoer op colli-niveau, meer directe handel en nieuwe transportlijnen en een toenemende vraag naar landelijke collectie en distributie zijn slechts enkele trends. Die toekomst vraagt om een sterke visie. 

Door onze processen zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk te maken, kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Met kennis van de sector zijn wij het logistieke verlengstuk van de bedrijfsvoering van onze klant. Vanuit die achtergrond sluiten wij aan of ontwikkelen wij zelf innovatieve diensten. 

Aan onze partners en klanten in de sierteeltketen bieden wij op deze wijze voorspelbaarheid, zekerheid en keuzevrijheid door een geïntegreerd pakket aan logistieke diensten, werkend met de best passende ICT.