De slogan van De Jong Verpakking luidt: De snelste in golfkarton. Dat is ambitieus, dat realiseren we ons heel goed. Het betekent dat we als mede werkers (zo’n 350) elkaar elke dag uitdagen om het beste uit onszelf te halen; in het belang van onze klanten én ons bedrijf. Werken bij De Jong Verpakking betekent dat ook jíj mee gaat werken aan het succes van een onderneming die zich in bijna 25 jaar heeft ontwikkeld tot de grootste golfkarton-fabriek van Europa! In één week produceren we maar liefst 10 miljoen dozen en per dag verwerken we ruim 300 vrachten! Het zijn duizelingwekkende productieaantallen, producten die met name bestemd zijn voor bedrijven in de AGF-sector. Maar ook ondernemingen in andere sectoren maken gebruik van de verpakkingen van De Jong Verpakking.

Wat ons uniek maakt? We kopen het papier zelf in, maken er zélf karton van, stansen en bedrukken dit, verwerken het tot verpakkingen én leveren het bij onze klanten af. Kortom, we verzorgen de gehele keten, hoe bijzonder is dat?! Onze relaties zitten in de gehele Benelux. Dat betekent dat onze chauffeurs altijd overdag werken en dus ’s avonds thuis zijn. We maken voor onze transporten uiteraard ook gebruik van externe transporteurs, want 300 shipments per dag is veel te veel om zelf te verwerken.

Wie werkt voor De Jong Verpakking komt in dienst bij een groeiende, gezonde onderneming, die duurzaamheid – ja, dat kán echt in de papierindustrie – hoog in het vaandel heeft staan. Zo maken we vrijwel alleen gebruik van FSC-papier, wat onder meer betekent dat voor elke gekapte boom er twee worden geplant en dat bossen duurzaam beheerd worden. Onze vrachtwagens zijn daarnaast allemaal Euro 5 of Euro 6. Ook wekken we zelf heel veel energie op via onze 30.000 m² zonnepanelen, die op onze gigantische bedrijfsdaken zijn gemonteerd.

Kortom, De Jong Verpakking biedt werknemers zekerheid voor een duurzame toekomst en een mooie uitdaging in een ondernemend bedrijf met een open, transparante, Westlandse identiteit. Kijk snel bij onze vacatures als ons verhaal je aanspreekt en reageer als ook jíj vindt dat je ons kan helpen om de snelste te blijven!