Dijk van Dijk B.V. | | 0174-512591

http://www.dijkvandijk.nl

Waarom werken bij Dijk van Dijk B.V.

Familie Van Dijk kweekt hun gewassen met hart en ziel. Van groenten en fruit in 1928 naar Hydrangea’s sinds 1990. Robin van Dijk is samen met zijn broer Marc van de derde generatie. Robin is een echte Meesterkweker. Hij ‘ademt’ hortensia. Zijn liefde voor het product is merkbaar voor iedere koper van de ‘masterpieces’ van Dijk van Dijk. Niemand kan zijn meesterschap in hortensia’s, zijn oog voor detail en visie op de markt overtreffen.

We komen uit een geslacht van ondernemers en zijn altijd op zoek naar kansen om te groeien in kwaliteit. Om de genetica zo te snappen dat we beheerst kunnen sturen tot de beste hortensia ontstaat. Prachtige planten die langer houdbaar zijn en alleen maar mooier worden tijdens de bloeitijd. 

Het is de dromerigheid en het karakter van de hortensia dat ons aanspreekt en uitdaagt om steeds nieuwe varianten te ontwikkelen. Met iedere zaailing poten we een potentieel kunstwerk. Vul dat aan met veel geduld, een lange adem, duidelijke keuzes, het kennen van de markt en vakmanschap. Van het denken en voelen als een hortensia om van daaruit de juiste groeicondities te realiseren.

Van contact met de plant naar contact met de klant. Want we telen met de consument in gedachte. Daarom houden we nauwgezet alle ontwikkelingen en trends in de gaten. Daarom reizen we de hele wereld over om inspiratie op te doen voor nieuwe rassen. Dat maakt ons vak boeiend en interessant.

Het meest trots zijn we daarom op onze unieke masterpieces. Stuk voor stuk Hydrangea’s die tot de verbeelding spreken.

Frank van der Meer
Verkoop & Marketing

Het geeft een kick om door een goed contact met onze klanten en het organiseren en aansturen van het team alle planten met de juiste kwaliteit op het juiste tijdstip bij onze klanten te krijgen