DON Opleidingen B.V. | Naaldwijk | 0174623030

http://www.donopleidingen.nl

DON Opleidingen is een Westlands familiebedrijf met grote naamsbekendheid in de regio. Ooit begon Martien Don met één auto waarin hij autorijles gaf. In vijftig jaar tijd is DON Opleidingen gegroeid naar een groot, volwaardig opleidingsinstituut met ongeveer 260 verschillende opleidingen, een groot modern leswagenpark en drie vestigingen. We zijn ambitieus en willen klanten meerwaarde bieden. Kom jij ons daarbij helpen?

HOE IS HET OM TE WERKEN VOOR DON OPLEIDINGEN?

We bieden een fijne werkplek met gezellige collega’s, veel eigen inbreng en flexibiliteit. De klant staat centraal en van iedereen die bij ons werkt verwachten we klantvriendelijkheid en service. Een prettige werksfeer houdt voor ons in dat er hard wordt gewerkt, maar dat er ook ruimte is voor geintjes en uitjes. Dat we eerlijk zijn tegen elkaar en dat we elkaar helpen waar nodig. Onze organisatie is dynamisch en we houden van directe, korte lijnen om snel tot besluiten te komen.

Wil je een andere functie of een opleiding/training volgen om jezelf te blijven ontwikkelen? Dit is altijd bespreekbaar. Sterker nog, we stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen. Vastroesten in je functie lukt niet bij DON Opleidingen! Als jij elke dag met een grote glimlach klaar staat voor onze klanten, willen wij jou graag bij ons houden!