Duynplant B.V. | Honselersdijk | 0174-517636

Nadat in 1992 werd gestart met de uit Midden-Amerika afkomstige Yucca, is in 1995 de stap genomen om Zamioculcas te gaan kweken. Duynplant stond met de start van de Zamioculcasteelt aan de basis van de populariteit van de Zamioculcas. Aan de harteveldlaan in Honselersdijk worden alle potmaten gekweekt, van een stekje tot een mooie plant die zo uw huiskamer in kan. 

Op jaarbasis worden er zo'n 850.000 planten geproduceerd in onze kwekerij. De kwekerij heeft een oppervlakte van 42.000m2. Duynplant is een echte daghandel kweker, met twee uitlever momenten per dag.

In de vestiging van Duynplant in de De Lier worden Livistona, Cordyline, Aglaonema, Dracaena en een aantal diverse andere planten gekweekt. De Livistona komt uit Sri Lanka en de Cordyline vindt zijn herkomst uit tropen. Bij Duynplant worden deze prachtige planten opgekweekt waarna u de jungle in uw eigen huiskamer kunt beleven! Van de Cordyline hebben we 6 verschillende bladkleuren. Ze hebben ook allemaal een eigen achternaam: te weten Kiwi, Rumba, Tango, Mambo, Glauca en Conga.