Elektravon elektrotechniek | Industriestraat 10 | 2671CT Naaldwijk | 0174612210

www.elektravon.nl

Werken in de elektrotechniek kan overal. Maar waar krijg je meteen verantwoordelijkheid onder je neus geschoven? Waar werk je met collega’s die je eerder als vrienden beschouwt? En waar krijg je zoveel lol in je werk dat je dolgraag jezelf verder ontwikkelt? Drie keer raden. Eén keer goed. Elektravon!

Het bedrijf
Elektravon is een complete dienstverlener op het gebied van elektrotechniek. Welk vraagstuk u ook heeft, wij bieden een duurzame en innovatieve totaaloplossing. Juist omdat we gespecialiseerd zijn in de vakdisciplines elektrotechniek, besturingstechniek, beveiliging én service en onderhoud. Maar vooral omdat we jarenlang onze vakmanschap en gedrevenheid inzetten om uw wensen en behoeften te vertalen in creatieve resultaten. En omdat we een goede relatie essentieel vinden, zijn we voor u 24 uur per dag, zeven dag per week bereikbaar.

Elektravon is sinds de oprichting in 1959 uitgegroeid tot een allround elektrotechnisch specialist. Een complete dienstverlener die, mede dankzij de toetreding van onder andere watertechnisch specialist Haket en beveiligingsexpert Secuflex, voor elk actueel vraagstuk een passende totaaloplossing kan bieden. Dankzij onze vakdisciplines elektrotechniek, besturingstechniek, beveiliging en service en onderhoud zijn we vandaag de dag een krachtige en innovatieve organisatie die actief is in de zorg, onderwijs, woningbouw, utiliteit en industrie.

Met ruim 150 goed opgeleide medewerkers werken we landelijk met een sterke focus op het Westland, waar we marktleider zijn, en Noord-Brabant. Onze veelzijdige dienstverlening stelt ons in staat snel en efficiënt te schakelen. Maar het zijn vooral onze vakmanschap en betrokkenheid die ons hebben groot gemaakt. Ondanks onze professionaliteit en bedrijfsomvang vinden we een goed persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Zodat we in samenspraak uw persoonlijke wensen kunnen vertalen in efficiënte en duurzame oplossingen.

Alround in regeltechniek
Het ontwikkelen, bouwen en implementeren van regeltechnische installaties is werk voor specialisten. Elektravon heeft er al ruim 45 jaar ervaring mee. De meest uiteenlopende projecten zijn door ons uitgevoerd, in diverse sectoren. Variërend van regeltechnische tot elektrotechnische installaties voor onder andere kantoren, winkelpanden, wijkcentra, showrooms, ziekenhuizen, parkeergarages, zwembaden, schaats- en kartingbanen. 

Utiliteitssector
Ook in de zakelijke markt en de utiliteitssector voert Elektravon elk project vlot en efficiënt uit - van ontwerp tot en met oplevering. Elektravon ontwerpt en verzorgt algemene elektrotechnische installaties en regeltechnische installaties voor onder andere bedrijfsgebouwen, kantoorpanden, winkels, wijkcentra, schoolgebouwen, showrooms, zorginstellingen en zwembaden. 

Woningbouw 
Of het nu gaat om een woning, praktijkruimte, een combinatie van werken en wonen, een winkel of kantoor; veiligheid, comfort en bedieningsgemak staan voorop. Elektravon zorgt ervoor! Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan uw woonplezier. Elk project van a tot z Als allround elektrotechnisch installateur met ruim 45 jaar ervaring kan Elektravon elk project aan. Van nieuwbouw tot renovatie; van luxe woonhuizen tot zorgwoningen en verpleegtehuizen. Al dan niet uitgerust met domoticasystemen. Elektravon beschikt over alle kennis en expertise om ook uw opdracht - van ontwerp tot en met oplevering - uit te voeren. Vakkundig, betrouwbaar, soepel en binnen de afgesproken tijdslimiet. 

Tuinbouw
Nederlandse groenten en bloemen genieten wereldfaam. Deze toonaangevende positie is te danken aan een efficiënte bedrijfsvoering, maar ook aan continue innovatie en investeringen. Een succesvolle bedrijfsvoering staat of valt met controle over de productie- en groeiprocessen, het klimaat en het energieverbruik. Het zijn juist deze aspecten welke door Elektravon, ten behoeve van uw bedrijf, tot een perfect samenwerkend geheel ontworpen en geïnstalleerd worden.