Embassy Freight Rotterdam | | (0)10 59 333 33

https://www.embassyfreight.nl

Embassy Freight Rotterdam heeft de volgende missie:
Een transportbemiddelaar die door middel van kundige en gespecialiseerde medewerkers alsmede door het inschakelen van in de eerste instantie de eigen middelen alsmede betrouwbare (logistieke) partners, zorg draagt voor het vervoer van goederen van haar klanten in binnen- en buitenland en hiermee haar klanten zo veel mogelijk ontzorgt.

Elk transport een andere aanpak
Vervoer door de lucht of over zee kan ingewikkeld zijn. Er komen veel zaken bij kijken. Wilt u een aantal containers vervoeren of een paar pakketjes? Gaat het om import,  export of cross-trades of alleen om het inklaren van goederen? Elk soort transport vergt een andere aanpak.

Mensenwerk
Ontzorgen zit ons in het bloed. Uw zending door ons laten afhandelen, betekent er geen omkijken naar hebben. Onze medewerkers zijn allround opgeleid en volgen uw zending op de voet. Uw logistieke vraagstukken worden dus altijd opgelost.

Oplossing op maat
U bent als ondernemer gebaat bij een partner die u alle zorg uit handen neemt. Embassy Freight Rotterdam, AEO gecertificeerd, helpt u graag hierbij. Met onze jarenlange expeditie-ervaring zorgen we altijd voor een logistieke oplossing op maat. Bovendien zijn we onderdeel van een netwerk van ruim 50 kantoren wereldwijd. Er is dus altijd iemand ter plaatse om uw zending te begeleiden.

Embassy Freight Rotterdam is altijd in beweging. Alle dagen zijn anders. Of je nou op de exportafdeling zit, de import afhandelt, cross trades begeleidt of op de salesafdeling werkt; je moet altijd je hoofd erbij houden. Geen zending is hetzelfde.