Euro Rope Nederland B.V. | Schiedamsedijk 54 L | 3134 KK Vlaardingen | 010-4602499

https://www.eurorope.nl/

Het bedrijf
Onze missie
Eurorope Nederland BV streeft ernaar om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te leveren aan de hoogste veiligheidsnormen, werkmethoden en procedures.

Onze mensen
Eurorope Nederland BV is een bedrijf gedreven door de passie en knowhow van zijn mensen. Onze mensen zijn onze belangrijkste activa. Zo behandelen wij onze mensen met de zorg en respect die ze verdienen.

We investeren in ons personeel om ervoor te zorgen dat ze uitgerust zijn met de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om hun rol te vervullen naar hun uiterste best vermogen en in overeenstemming met onze filosofie en cultuur.

Onze eerste prioriteit is veiligheid
Veiligheid heeft voorrang en er is geen plaats waar veiligheid belangrijker is dan bij de fabricage, levering, levering, inspectie en levering van riggen en ligplaatsen.

HSE
In al onze activiteiten is het onze inzet om de hoogst mogelijke normen te volgen om onze gezondheids-, veiligheids- en milieuprestatie (HSEQ) te maximaliseren. Het is onze inzet!

Eurorope Nederland BV is gunstig gelegen in Vlaardingen in de haven van Rotterdam. We zijn dicht bij grote spelers in de industrie en lijnvaartdiensten die wereldwijd verzonden worden. Met deze combinatie kunnen we snel en efficiënt in Europa en de rest van de wereld leveren.