THF Hefbruggen | Zekkenweg 20 | 3151 ZC Hoek van holland | 0174-383896

THF, Technische Handelsonderneming Feenstra, is opgericht 22 januari 1993. De oprichter, Wietze Feenstra , heeft nu twee werknemers in dienst en is sinds oktober 2003 gevestigd in het huidige pand aan de Zekkenweg 18-20 te Hoek van Holland. 

De activiteiten van THF Lastechniek zijn de volgende: verkoop, advies, onderhoud en reparatie van lasapparatuur en de bijbehorende lasartikelen zoals beschermende kleding, toevoegmaterialen en CO2. Dealerschap van lasapparatuurfabrikant Lorch. Verkoop, reparatie en onderhoud van gereedschappen.

THF Hefbruggen doet het onderhoud, reparatie en verkoop van hefbruggen en compressoren.  

THF is voornamelijk in de Randstad actief. Een uitgebreid wagenpark  t.b.v. de hefbruggen, compressoren en bandenapparatuur en gecertificeerde werknemers staan borg voor een snelle en vakkundige service aan uw bedrijf. Voor advies op maat voor uw bedrijf op het gebied van inrichting, een belletje of een E-mail naar THF is voldoende.

Een jaarlijks onderhoudscontract en keuring volgens het R.D.W.voor uw hefbrug? Klik hier voor meer info.

Ook voor storing, uitbreiding of vervanging van uw garage-equipment, lasapparatuur, of compressor  staat THF tot uw beschikking.

THF is aangesloten bij de RAI vereniging voor de automobielbrance en bij de organisatie van nederlandse ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de metaalindustrie.