Fill Schoonmaakgroep B.V. | Nobelstraat 11 | 2693BC s Gravenzande | 0174421734

http://www.fill.nl

Het Westland
Dat staat voor hard werken. Maar "Het Westland" staat ook voor Fill Schoonmaakgroep. En? u raad het al, het personeel van Fill werkt ook hard, zodat de bedrijven waar zij geweest zijn er schoon uitzien én ook schoon zijn. Van binnen en van buiten. Van ramen tot toilet. Zij doen dat om de klanten tevreden te laten zijn én tevreden te laten blijven. Zij hebben allen de Westlandse mentaliteiten, werken naast hard ook nog eens met plezier. Nieuwe medewerkers worden hier dan ook op geselecteerd. 

Uw pand kan maar één keer een eerste indruk maken. 
Een eerste indruk kan een mens maar één keer maken. Maar dat gaat ook op voor uw pand. Of dat nu een winkel, kantoor, showroom, bank, fabriek of veilinghal is. Uw pand moet schoon zijn. Dat is prettig voor de medewerkers en noodzakelijk voor bezoekers en klanten. Immers, wanneer uw pand er verzorgd uitziet gaat men er van uit dat uw dienstverlening ook in orde zal zijn. En elk pand waar Fill is geweest ziet er kraakhelder uit. Het bewijs daarvoor is dat veel bedrijven in de medische sector, zoals apotheken en orthodontisten, tot de klantenkring horen. 

Logboeken
Elk bedrijf is anders, heeft andere eisen en wensen voor de schoonmaak van hun pand. Daarom zijn er logboeken ontwikkeld. In een logboek staat precies vermeld hoe vaak de schoonmaakhandelingen moeten worden uitgevoerd door het schoonmaakpersoneel. Daarnaast staat er ook aangegeven hoe die handeling uitgevoerd dient te worden en met welke schoonmaakmiddelen. Aan de dagelijkse, wekelijkse en periodieke schoonmaakhandelingen is een kalender gekoppeld, zodat er een logboek ontstaat waar voor een jaar lang schoonmaakhandelingen zijn ingedeeld. 

Onze diensten en producten 
Fill Schoonmaakgroep biedt een aantal diensten en producten aan. Deze diensten en producten zijn ondergebracht in de volgende bedrijven: 
- Fill Schoonmaakdiensten BV 
- Fill Special Clean BV Fill Schoonmaakdiensten BV

Advies 
Bij Fill Schoonmaakdiensten kan men terecht voor verschillende soorten adviezen, waaronder over HACCP, logboeken en schoonmaakplannen. 

Verkoop 
Er kunnen verschillende schoonmaakproducten en bijproducten gekocht worden bij Fill Schoonmaakdiensten. Hiermee biedt Fill Schoonmaakgroep één adres voor w complete schoonmaakdiensten en producten.

Fill Special Clean BV 
Onder deze noemer vallen de glasbewassing en het vloeronderhoud. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. 

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat.