Fitwinkel Naaldwijk | Hovenierstraat 122 | 2671DB Naaldwijk | 0174-257006

http://www.fitwinkel-naaldwijk.nl

Over Fitwinkel Naaldwijk

Fitwinkel Naaldwijk maakt deel uit van de landelijke franchiseketen Fitwinkel met winkels in Arnhem, Helmond, Hengelo, Naaldwijk en Oosterwolde. Doordat we bijna alle merken fitnessapparatuur, fitnessaccessoires, sportvoeding en vechtsportartikelen kunnen aanbieden heeft u de ruimste keuze en kunnen we u tevens van een onafhankelijk advies voorzien.

In onze ruim 600 m2 showroom/belevingsruimte kunt u de vele modellen uitproberen en u op professionele wijze laten adviseren om tot een passende keuze te komen. We zijn een winkel en importeur voor zowel de professionele gebruiker (personal trainers, sportclubs, bedrijfsfitness e.d.), de zorg gebruiker (fysiotherapeuten, verzorgingstehuizen, overheidsinstellingen en ziekenhuizen) als wel de thuisgebruiker (particulieren). Fitwinkel Naaldwijk levert in de gehele westelijke provincies van Noord naar Zuid en uiteraard ook daarbuiten! Ook hebben wij een leuke kinderhoek voor de kids, zodat we ruim de tijd kunnen nemen voor een gesprek!  

  • Bezorging en montage op elke gewenste etage meestal zonder extra kosten. Vraag naar de voorwaarden!
  • Uitvoering geschied door eigen bezorgings- en montagedienst!

Dat is onze uitdaging! Maar ook bij uw sportieve uitdaging zullen we u bijstaan d.m.v. het leveren van trainingsopbouw- en sportschema’s! Optimaal gebruik maken van uw aankoop en snel verantwoord uw persoonlijke doel bereiken! Zowel gewichtsafname, spieropbouw, revalidatie, doorbloeding, mentaal sterker worden of gewoon stabiel fit, vitaal en gezond blijven! We zijn en blijven een team!