Freshtech Solutions BV | Honderdland 380 | 2676LV Maasdijk | 0174520414

http://www.freshtech.nl

Verstand van AGF, Food & techniek
Freshtech Solutions, kortweg Freshtech, ontwikkelt innovatieve systemen voor interne logistiek, processen en handling. Het uitgangspunt daarbij is steeds: de hóógst mogelijke efficiëntie tegen de láágst mogelijke investering. In de praktijk betekent dat meestal maatwerk. Uiteraard worden ook bestaande (deel)oplossingen tegen het licht gehouden. Maar waar het beter, efficiënter en goedkoper kan, komt Freshtech steevast met nieuwe ideeën. Dát is wie wij zijn, out-of-the-box-denkers met verstand van AGF en Food en van techniek. Een combinatie die steevast leidt tot verrassende oplossingen waarmee u verder komt.

Samenwerken, met de nadruk op samen
Freshtech Solutions is een engineeringsbureau en een machinebouwer in één. Ofwel, wat we bedenken, maken we zelf. Het bedenken doen we overigens samen met u. Logisch, zult u denken, want u bent immers de opdrachtgever. Toch gaat Freshtech in het samenwerkingsproces verder dan ieder ander. De onderste steen moet boven, zeg maar. Want alleen dán kom je tot out-of-the-box-oplossingen. Tot een verpakkingsmachine die meer kan dan voor mogelijk werd gehouden, bijvoorbeeld. Of tot een compleet logistiek systeem tegen een verrassend lage investering. Bij ieder project zijn efficiëntie, kostenbesparing en gebruiksvriendelijkheid vaste uitgangspunten. Maar ook betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dat alles vraagt om creatieve ideeën die we samen met u uitwerken tot praktische oplossingen. Dat is wat Freshtech Solutions elke dag weer doet.

Uw bedrijfscontinuïteit staat voorop
Machines spelen bij veel bedrijven een sleutelrol in het productieproces. U moet dan niet alleen kunnen vertrouwen op die machines, maar ook op het bedrijf áchter die machines. De Technische Dienst van Freshtech Solutions staat daarom altijd paraat met snelle en adequate oplossingen.

Exclusief vertegenwoordiger van MAF RODA Agrobotic
Sinds 2009 is Freshtech Solutions de exclusieve vertegenwoordiger van MAF RODA Agrobotic voor Nederland en België. MAF RODA, kortweg, is ’s werelds grootste en meest toonaangevende automatiseerder voor de AGF-sector. MAF RODA staat garant voor topkwaliteit en is al decennialang een absoluut A-merk.