Gerbera United | Bredeweg 36 | 2752 AA Moerkapelle

https://www.gerberaunited.nl/

Het begint allemaal in de kassen van Gerbera United. Dit jaar breidt Gerbera United uit met een nieuwe locatie in Nootdorp, naast de twee al bestaande kwekerijen in de gemeente Zuidplas. Op deze drie locaties wordt er op 10,5 hectare een grote diversiteit aan gerbera’s gekweekt. Hierdoor kunnen we een breed en gevarieerd gerbera assortiment bieden én is Gerbera United een ‘one-stop-shop’ voor al haar klanten.

Met de focus op bijzondere rassen die niet in een boeket kunnen ontbreken, richten we ons op de groothandel, die op hun beurt de bloemist belevert. Als de gerbera specialist mét bijzonder assortiment zien we het als onze taak om er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat de bloemist een origineel boeket kan creëren met onze onderscheidende gerbera’s.

De ambitieuze kwekers achter Gerbera United zijn Dick Kooij en W.P. van den Berg. Met elk een eigen specialiteit, startten ze in 2009 Gerbera United. Samen kweken ze het hele jaar door de mooiste en meest bijzondere gerbera’s; met inmiddels een uitgebreid assortiment klassieke schoonheden én bijzondere varianten in diverse kleuren en maten.