H. Star Bloemengroothandel B.V. | Middel Broekweg 29 | 2675KB Honselersdijk

Over ons
Wij zijn H. Star Bloemengroothandel B.V. dè inkooporganisatie voor uw bloemen en planten. Kopen en verkopen doen we met een eigen filosofie, dit uit zich ondermeer in een goede service en logistiek, kennis van product en handel, meedenken en vooruitzien, passie en ijver. U kunt bij ons terecht voor uw totale pakket bloemen en planten, gedeeltelijke klokinkoop en/of vervanging van uw inkoper. Bestellen kunt u per telefoon, fax, email en ook realtime (24/7) uit onze voorraad via de webshop.

Historie
Sinds 1982 zijn wij H. Star Bloemengroothandel B.V. actief in de handel. Begonnen als eenmanszaak en via de commissiehandel uitgegroeid tot een volwaardige groothandel.

Inmiddels hebben we een enthousiast team van ± 55 medewerkers, waarvan het merendeel al geruime tijd bij ons werkzaam is. We zijn gevestigd op Bloemenveiling FloraHolland in Rijnsburg en in Honselersdijk (Naaldwijk).

Voornamelijk handelen we met klanten binnen de EU. We beleveren retailbedrijven, groothandels, exporteurs en lijnrijders, veelal gevestigd op de drie grote veilingen.