Om een indruk te geven van ons
We zijn een gespecialiseerd bloemenexportbedrijf in Honselersdijk die dagelijks honderden bloemenwinkels in verschillende regio’s in Duitsland belevert. Ons bedrijf kenmerkt zich door betrouwbaarheid, efficiëntie en optimale logistiek. 

Waarom Heyl?
De bloemist optimaal bedienen tegen lage kosten
Dit is onze missie en hetgeen waar we elke dag weer ons bed voor uitspringen. Onze slogan is dan ook 'Unser Service ist Ihr Gewinn'.. Een vrije vertaling van dit motto is 'Onze service is uw winst.' No more words needed toch?

Door te werken met een zeer efficiënt systeem
Proberen we onze missie waar te maken. Continu zijn wij bezig om onszelf, onze afdelingen en alles waar onze klanten mee te maken hebben te verbeteren. Want zeg nou zelf.. stilstand is achteruitgang!

Via onze webshop kunnen bloemisten met enkele klikken, dichtbij de bron, bestellen. Wanneer een bloemist vóór 16.00 uur bestelt heeft hij/zij het de volgende dag noor openingstijd in de winkel.

Dit is in een zéér korte samenvatting wat we elke dag doen. Heb je behoefte aan een bredere uitleg én wil je je voorliefde voor de Duitse taal (net als dat wij dat elke dag doen) zijn vrije loop laten gaan? Bekijk dan vooral onze onderstaande bedrijfsfilm waarin we precies uitleggen hoe wij werken en wat daarin de winst is voor onze klanten.