Holstein Hortiplastics | Bleiswijk, Honselersdijk | 0174421307

http://www.holstein.nl

OVER ONS

Al sinds 1970 zijn wij leverancier in kunststof leidingen voor hemelwaterafvoeren en co2. Benieuwd naar wat wij allemaal doen en of wij wat kunnen betekenen voor elkaar?
 
 

OVER HOLSTEIN HORTIPLASTICS B.V.

Kunststof leidingen worden in elke sector toegepast. Van de agrarische sector tot de utiliteit, van de woningbouw tot de weg- en waterbouw. Holstein Hortiplastics is de specialist die toepassingen en producten als geen ander kent. 

Holstein Hortiplastics buizen
Holstein Hortiplastics container transport

KENNIS

Die kennis van zaken hebben we van huis uit. Al sinds 1970 lopen we mee in de wereld van kunststof leidingen voor hemelwaterafvoeren en CO2. We zijn gestart als installatiebedrijf, gespecialiseerd in watertechnische installaties. Onze ervaring hebben we dus uit de praktijk. We weten wat er komt kijken bij het monteren van leidingen. Van die know-how profiteren we nog elke dag.

En met inmiddels ruim veertig jaar ervaring hebben we elke nieuwe ontwikkeling meegemaakt. We weten welke eisen gebruikers in uiteenlopende sectoren stellen aan buizen, hulpstukken, appendages en nog veel meer producten. Niet voor niets worden wereldwijd projecten en installaties gerealiseerd met Holstein, tot in landen als Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Mexico aan toe. 

 

TWEE VESTIGINGEN

Met onze twee vestigingen – Westland en Lansingerland – zijn we strategisch gevestigd met het oog op de glastuinbouw.
In onze twee vestigingen houden we permanent een grote voorraad aan. Met ons eigen vervoer heeft u ook de zekerheid dat uw order op de kortst mogelijke termijn op de plaats van bestemming is.

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Honselersdijk. Hier is binnen 5.000 m2 en buiten 10.000 m2 beschikbaar voor opslag. De vestiging Bleiswijk voegt daar nog eens 2.000 m2 (binnen) en 5.000 m2 (buiten) aan toe. Dat maakt Holstein tot de leverancier met de grootste voorraad kunststof leidingen in Nederland!