Hoogendoorn Growth Management | Westlandseweg 190 | 3131 HX Vlaardingen | 010-608080

http://www.hoogendoorn.nl/en

Wij helpen telers om een winstgevend bedrijf te creëren op een duurzame manier
Bent u op zoek naar geïntegreerde automatiseringsoplossingen die een optimale teeltproductie en een hoogwaardige kwaliteit realiseren? Streeft u naar een efficiënte inzet van water, voedingsstoffen en energie? Wenst u meer inzicht in uw teelt- en bedrijfsproces om uw bedrijfsrendement te verhogen?

Hoogendoorn creëert wereldwijd duurzame en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor elk type tuinbouwonderneming. Groei, continuïteit en innovatie staan hierbij centraal.

Wij werken nauw samen met onze klanten, partners en universiteiten aan duurzame tuinbouwoplossingen die een meerwaarde leveren aan uw teeltproductie en rendement. Met onze oplossingen, trainingen, adviezen, service en begeleiding bieden wij u een totaalpakket voor uw gehele bedrijfsproces. Dankzij ons wereldwijde partnernetwerk zijn wij in staat om voor elke tuinbouwonderneming duurzame oplossingen op maat te leveren van betrouwbare kwaliteit.

Over ons
Hoogendoorn levert samen met wereldwijde partners duurzame automatiseringsoplossingen die alle processen en systemen in uw tuinbouworganisatie naadloos op elkaar afstemmen. De modulaire software zorgt dat de beschikbare grondstoffen, zoals aardgas, meststoffen en water zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Hiermee helpt Hoogendoorn haar klanten (energie)kosten te verlagen, CO2 uitstoot naar een minimum terug te brengen en het teeltrendement te maximaliseren.

Onze jarenlange ervaring en wereldwijde expertise hebben geleid tot een compleet assortiment aan efficiënte geïntegreerde totaaloplossingen die in elke tuinbouwonderneming ter wereld toe te passen zijn. Wij leveren oplossing op het gebied van klimaatmanagement, watermanagement, energiemanagement en informatiemanagement.

Van 1967 tot nu
Hoogendoorn is begonnen als een klein technisch installatiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationaal automatiseringsbedrijf dat wereldwijd actief is. In 1974 bracht Hoogendoorn als eerste ter wereld een digitale klimaatcomputer op de markt. Sindsdien is Hoogendoorn producent van de meest geavanceerde proces computers en teelt- en bedrijfsregistratiesystemen die bijdragen aan het duurzaam omgaan met water, klimaat en energie. Met een partnernetwerk dat verdeeld is over alle continenten staan onze getrainde specialisten voor alle klanten klaar voor een deskundig productadvies, het geven van trainingen en om service te verlenen.