Horticulture Services bv | Slotenmakerstraat 15 | 2672 GC Naaldwijk | 0174-501368

http://www.horticultureservices.nl

Waarom werken bij Horticulture Services bv

Horticulture Services bv zorgt voor het onderhoud en de reparatie van uw kassen, zodat u zich kunt concentreren op de teelt. Daar gaat het tenslotte om! Dat is uw business en die verdient alle aandacht. Om te kunnen vertrouwen op goede opbrengsten moeten uw kassen altijd in optimale staat verkeren. Eigenaar John Torenstra jr. begrijpt dat volledig. Hij is opgegroeid tussen de kassen en weet ‘met zijn ogen dicht’ hoe een kas in elkaar zit.

Zo vader zo zoon
Zijn vader heeft de toen ter tijd hoogste kas ter wereld gebouwd én beglaasd: het Tropical Plantcenter in Naaldwijk. Toen John daar als negenjarig jochie doorheen liep wist hij al: dit wil ik ook! Hij werkte ruim vijftien jaar bij zijn vader en andere kassenbouwers en leerde alle kneepjes van het vak. In 2006 begon hij voor zichzelf met Horticulture Services bv en heeft dit samen met zijn team ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf met klanten over de hele wereld.

Vakmanschap en zekerheid
John weet alles van kassen en kan alles op het gebied van kassenbouw, beglazing, onderhoud, reparatie en schoonmaak. Het is zijn passie en dat straalt hij uit. Net als zijn hechte team van ruim twintig vaste medewerkers. Dat is geen grootspraak, dat is de realiteit. John is nieuwsgierig, onderzoekt alles, wil weten hoe dingen in elkaar zitten en hoe hij de beste resultaten kan behalen. Hij heeft een bedrijfsstructuur ontwikkeld met maximale efficiëntie en leidt zelf zijn mensen op. Zodat hij zekerheid kan garanderen: elke aanvraag wordt dezelfde dag behandeld en 100 % serieus genomen. Bij calamiteiten staat hij meteen voor u klaar. Het werk moet immers altijd door kunnen gaan.

Super service
Horticulture Services bv is er voor de kwekers. John en zijn team blinken uit in dienstverlening. Ze denken mee, adviseren en laten u profiteren van collectieve inkoop en proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Alles transparant, u komt nooit voor vervelende verrassingen te staan. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dan kent u John en zijn team nog niet. Eerlijke mensen die duidelijke taal spreken en met plezier doen waar ze voor staan.

Horticulture Services bv is een moderne kassenbouwer, bekend met alle gangbare en vernieuwende technieken. Voor opdrachtgevers van grotere en kleinere projecten hebben we de laatste jaren perfecte kassen gerealiseerd. Ook u als opdrachtgever bieden we het voordeel van het complete spectrum aan kassen, technieken en installaties onder één dak. 

Wat wij doen:

  • Kassensloop
  • Kas-onderhoud
  • Kas-renovatie
  • Kas-inspectie
  • Dak- en gevelbeplating