Hortilux Schreder B.V. | Vlotlaan 412 | 2681 TV Monster | 0174-286628

https://www.hortilux.com/nl

Waarom werken bij Hortilux Schreder B.V.

Hortilux Schréder gevestigd in Monster (ZH), is marktleider in de ontwikkeling, levering en toepassing van groeilichtoplossingen voor de internationale glastuinbouw. Het bedrijf is onderdeel van Dool Industries, een familiebedrijf voor high-tech oplossingen in de agrarische sector met vestigingen in Nederland en Canada.

Hortilux heeft als missie om telers wereldwijd te ondersteunen om het maximale resultaat uit het gebruik van groeilicht te halen.

Dit door onze kennis te delen en de best passende oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

De realisatie van onze ambitieuze innovatie-agenda levert een essentiële bijdrage om onze internationale groeiambitie te realiseren, daarom is onze Innovatie afdeling op zoek naar een:

Als innovator in groeilichtsystemen stellen wij het rendement van uw bedrijf centraal. Met onze op maat gemaakte groeilicht oplossingen creëren wij de optimale balans van lichtsterkte, energieverbruik en groei van het gewas. Dit resulteert in de hoogst mogelijke opbrengst per vierkante meter.