KD Telematica | Edisonstraat 22 | 2691 GT 's-Gravenzande | 06-14797000

Waarom werken bij KD Telematica

KD Telematica is een service- en klantgerichte organisatie die bestaat uit vier gespecialiseerde disciplines op het gebied van Telecommunicatie, Datacommunicatie, Glasvezeltechniek en Beveiliging. KD Telematica staat voor een persoonlijke benadering in advies, installatie en implementatie van totaaloplossingen.

In de afgelopen jaren heeft KD Telematica zich in de markt bewezen als een gedegen en deskundige partner actief in geheel Nederland. Onze medewerkers worden mede door de steeds veranderende technologieën met grote regelmaat getraind en gecertificeerd. KD Telematica is een erkend business partner van de gevoerde systemen en een erkend beveiligingsinstallateur.

KD Telematica BV is opgericht in 1998 door Richard Dreckmeier en Piet Kuyvenhoven met als doelstellingen de diensten Data en Telecommunicatie geïntegreerd aan te bieden. Het bedrijf opende haar deuren aan de Sand Ambachtstraat, na enkele jaren was de huisvesting daar te klein en de mogelijkheid tot verdere uitbreiding onvoldoende. Sinds 2001 zijn wij gehuisvest aan de Edisonstraat 22 – 22a te ’s-Gravenzande.