Familiebedrijf KP Holland is als sierteeltonderneming actief in de veredeling, vermeerdering en productie van bloeiende en groene planten. Binnen de productgroepen Spathiphyllum, Kalanchoë, Curcuma en BeMini zijn wij dé onmisbare schakel in het succes van kwekers en handelspartners. Ruim 140 collega’s werken hier met gedrevenheid en plezier aan de hoogst haalbare kwaliteit. Samen zorgen we voor een sfeervolle, groene en gezonde leefomgeving voor zoveel mogelijk consumenten wereldwijd.

Geschiedenis
In 1950 legde Jan van der Knaap de basis voor KP Holland als bloeiende planten kwekerij. Ruim 70 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van het afkweken van bloeiende planten, én de ontwikkeling van nieuwe rassen. Onder leiding van de 5 directieleden werkt het team van 140 vaste medewerkers, op de 6 locaties elke dag zorgvuldig aan producten van optimale kwaliteit.

Plant excellence.
In alles wat we doen, gaan we voor plant excellence. KP Holland onderscheidt zich door de unieke combinatie van  Breeding (genetica) & Growing (teelt), waardoor onze klanten verzekerd zijn van de hoogst haalbare kwaliteit.