Ladela Wonen | | 0174622769

http://www.ladela.nl

Ladela Wonen is al decennialang een begrip in Naaldwijk, Westland en zelfs Zuid-Holland en bestaat uit een ruime, overzichtelijke winkel op de Woonboulevard te Naaldwijk. Ladela Wonen is een echt familie bedrijf waarbij teamspirit, een passend interieur advies, het leveren van kwaliteit en service centraal staat - alles voor een tevreden klant. 

In 2020 heeft een grote verbouwing plaatsgevonden bij Ladela, de merken Henders&Hazel & XOOON zijn vast onderdeel geworden van het assortiment. 2 toonaangevende merken in Europa worden nu volgens de laatste trends gepresenteerd bij Ladela Naaldwijk. 

Henders & Hazel is al meer dan 40 jaar een succesvol merk in heel Europa met meer dan 350 winkels. XOOON is een merk wat design meubelen betaalbaar heeft gemaakt. 

Wij vinden klanttevredenheid en service een belangrijk onderdeel van het bedrijf; Wij hebben een geavanceerd programma waarmee we 3D tekeningen kunnen maken van alles wat er in de winkel te koop is. Zo krijgt een klant een goed gevoel bij de mogelijkheden en kunnen we de klant optimaal adviseren.