Lentiz MBO Westland | Naaldwijk | 0174 51 33 21

Lentiz | MBO Westland is gevestigd in het World Horti Center: hét kennis- & innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw in het Westland. Een toonaangevend centrum waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen innoveren, verbinden, creëren en inspireren.

Het World Horti Center biedt plaats aan 1.200 studenten van MBO Westland en er presenteren zo’n 80 bedrijven hun meest innovatieve ontwikkelingen voor de glastuinbouw. Het center biedt een leeromgeving voor wereldwijd toptalent uit het mbo (MBO Westland), hbo (Inholland) en werkt samen met vooraanstaande kennisinstellingen. Door samen te werken aan lesprogramma’s die aansluiten op de praktijk, waarbij de nadruk ligt op kennis en innovatie en internationalisering, creëren we goede carrièrekansen, gemotiveerde vakmensen en werknemers.

World Horti Center is een unieke samensmelting van onderzoek, demonstratie en educatie. Het centrum is een samenwerking tussen Demokwekerij Westland, MBO Westland, Greenport Food & Flower Xperience en gemeente Westland.