Leo Schalkoort B.V. | | 0174626773

http://www.leoschalkoort.nl

Bij Leo Schalkoort kunt u flexibel containers huren. En altijd op z'n Westlands. We doen niet moeilijk als u op korte termijn om containers zit te springen, maar komen meteen in actie. 

KWEKERS

Flexibel te beladen, handig in gebruik en berekend op een flink gewicht. Door de in hoogte verstelbare platen kan de belading precies worden afgestemd op het product. Resultaat: een maximale beladingsgraad, dus minimale transportkosten. De CC-container is herkenbaar aan de RFID-tag. Dat betekent dat het een originele container is van de bekende CC-kwaliteit.

RETAILERS
In veel winkels zijn de containers terug te vinden: van bouwmarkt tot supermarkt, van bloemist tot bakkerij. Door z'n wendbaarheid is de container ook handig voor marktkramen. 

CONSUMENTEN
Ook zware dingen kunnen probleemloos op de container worden geladen om te worden getransporteerd. De platen zijn verstelbaar, dus per container kan er veel worden vervoerd. Containers zijn al vanaf één dag te huur. Voor langere tijd een of meer containers nodig voor opslag? Ook geen probleem. En Leo Schalkoort staat in voor de kwaliteit.