Luba |

Waarom werken bij Luba

Wie zijn we
Door de jaren heen zijn we uitgegroeid van 1 vestiging in Leiden naar 50 vestigingen verspreid over het land. Iedere dag zetten we ons in de snelste match te maken tussen vacature en lokaal talent. Maar ook voor ons eigen team. Persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers is belangrijk. We bieden iedereen die wil groeien de ruimte en middelen om zich te ontwikkelen. Wat je functie ook is. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: samenwerken, groeien en presteren.

Samenwerken
Samen werken we aan groei voor klanten, flexwerkers en Lubanen. Dat doen we door het MKB en lokaal talent met elkaar te verbinden. We zetten daarbij de klant voorop, zonder de flexwerker uit het oog te verliezen. Een aantal gouden regels voor in de praktijk helpt ons daarbij. Samenwerken betekent ook over grenzen heen kijken. De grenzen van vestigingen en districten. Niet het eigen belang boven dat van anderen plaatsen, maar de belangen van klanten, kandidaten/flexwerkers en de gehele organisatie behartigen.

Groeien
De ontwikkeling van eigen medewerkers is belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat groei van medewerkers cruciaal is om Luba te laten groeien. Elke Lubaan leert, groeit en ontwikkelt op eigen niveau en tempo. Door jezelf en anderen beter te maken, creëren we met elkaar een winnaarsmentaliteit.

Presteren
Onze medewerkers doen iedere dag de gewone dingen ongewoon goed: Luba staat voor samen werken aan groei. We groeien door te evalueren. We evalueren om van te leren, niet om zaken te verklaren. Bij Luba kijken we vooruit. Kijken we naar kansen en naar wat wel kan. Belangrijk is wat je gaat doen, op basis van evaluatie, vooruitkijken en doelen stellen. Resultaat telt: voor jou, onze flexwerkers en klanten. Dat is groeien door te leren en dat past bij resultaten boeken, ook voor de langere termijn.

Het grootste uitzendbureau voor het MKB. Een titel die we met trots dragen, omdat we veel kunnen betekenen door bedrijven in de regio aan lokale talenten te koppelen. Bij Luba werken mensen die willen groeien en elke uitdaging aangaan. Als intercedent, vestigingsmanager of als specialist op het hoofdkantoor. Met zulke collega’s werken wij graag samen. Jij ook?