Martin Stolze B.V. | Leemidden 6 | 2678ME De lier

http://www.martinstolze.nl

Over ons
Martin Stolze b.v. heeft zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een totaalleverancier voor de automatisering van intern transport.

Martin Stolze b.v. staat al ruim 25 jaar voor service en kwaliteit in transportbanden, rollenbanen en oppotmachines. In eerste instantie werden alleen transportbanden geproduceerd, maar inmiddels worden er al een aantal jaren in eigen beheer ook buffertafels, hoofdbanden, oppotmachines, rollenbanen, watergeefstations en toebehoren geproduceerd.

Deze verschillende oplossingen kunnen worden gecombineerd en voorzien worden van een complete aansturing. Wij helpen u graag met het begeleiden en uitvoeren van uw totaalproject. Door samen te werken met vooruitstrevende partners kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardige oplossing bieden tegen een gunstige prijs.

Oplossingen in intern transport
Voor elk bedrijf is het van groot belang om de kosten van personeel en diverse handelingen te beperken. Intern transport is vaak een grote kostenpost, en dus een bedrijfsonderdeel waar veel op bespaard kan worden.

Door het gebruik van de juiste transportbanden bespaart u al snel duizenden euro's per jaar!

Martin Stolze b.v. helpt u hiermee door het leveren van standaard en maatwerk transportbanden.

Thuis in de tuinbouw
Of het nu gaat om perkgoed oppotten, rozenpotten uitdraaien of het uitzetten van cupressus: door de jarenlange ervaring in de tuinbouwsector is Martin Stolze b.v. bekend met alles wat bij het oppotten van gewas en het intern transporteren van tuinbouwproducten komt kijken.

Martin Stolze b.v. levert standaard en maatwerk transportbanden voor zowel verkoop als voor de verhuur. Ook worden meer dan 10 professionele oppotmachines verhuurd, compleet geïnstalleerd en voorzien van benodigde pothaken, afzetvorken, transportbanden, bochten, enzovoorts. 

De juiste mensen met het juiste gereedschap!
Een professioneel team van medewerkers zorgt ervoor dat uw eisen en wensen worden doorgenomen en uitgedacht. Vervolgens wordt de juiste oplossing voor uw situatie in eigen beheer gefabriceerd, gecontroleerd en tijdig afgeleverd en / of geïnstalleerd. Voor de productie is een professioneel machinepark opgebouwd, waardoor kwaliteit en snelheid in uw voordeel gecombineerd kunnen worden.

Youtube Kanaal