Martin Stolze B.V. | | 0174-518113

http://www.martinstolze.nl

Waarom werken bij Martin Stolze B.V.

Martin Stolze in De Lier begon zo’n 28 jaar geleden met de productie, levering en het onderhoud van transportbanden. Tegenwoordig levert het bedrijf, naast het standaard aanbod transportbanden, complete automatiseringsoplossingen voor intern transport. Algemeen directeur Wido Kruijswijk: “Door diverse arbeidsintensieve handelingen te automatiseren met onze producten, is er minder personeel nodig en kan daarnaast ook sneller en efficiënter gewerkt worden. Dit kan een bedrijf veel kosten besparen.”

Vanaf 1991 werden de transportbanden vooral geleverd aan tuinbouwbedrijven in en om het Westland. Na verloop van tijd bleek steeds meer vraag naar logistieke automatiseringsproducten. Wido: “Dit zorgde ervoor dat Martin Stolze zich ook is gaan specialiseren in het leveren van pasklare producten uit eigen werkplaats.” Ook ontstond de mogelijkheid om producten voor een bepaalde periode te huren.

Eigen productielijn
Tegenwoordig zijn er oplossingen voor iedere sector. Wido vervolgt: “In 28 jaar tijd hebben we zoveel ervaring op gedaan dat we onze klanten een bedrijfsspecifieke oplossing kunnen bieden. Met inmiddels drie  bedrijfspanden, vijf servicebussen, drie vrachtwagens en zo’n vijfenveertig man personeel, pakken we vrijwel iedere klus aan. Een groot voordeel is dat wij de gehele productie in eigen hand hebben. Ook de onderdelen maken we zelf, waardoor wij niet afhankelijk zijn van externe toeleveranciers. Dit stelt ons in staat heel klantgericht te kunnen werken met een korte levertijd tegen een heel scherpe prijs!”

Innovatief
Meegroeiend met de huidige ontwikkelingen heeft Martin Stolze de afgelopen jaren diverse innovatieve producten ontwikkeld. Wido: “Denk hierbij aan gelinjectiemachines, het ultrasoon lassen van etiketten of een registratiesysteem van QR-codes. Door voortdurend in te spelen op de huidige ontwikkelingen blijven we onze klanten een stap voor en kunnen wij hen voortdurend adviseren en begeleiden in de meest optimale  logistieke bedrijfsautomatisering.”

Uitdagende werkomgeving
Martin Stolze is een snelgroeiend ambitieus bedrijf en telt momenteel zo’n vijfenveertig medewerkers. Wido: “We hopen de komende tijd nog meer nieuwe collega’s te verwelkomen. Binnen ons bedrijf bieden we diverse opleidingstrajecten en zorgen we voor een uitdagende en veelomvattende baan. Er zijn ook volop doorgroeimogelijkheid, projecten in het buitenland behoren daarbij tot de mogelijkheden. Het feit dat we een project van begin tot eind in alle facetten begeleiden, zorgt ervoor dat werken bij Martin Stolze geen sleur wordt!”