McDonald's Maasdijk | | 0611271639

Werken bij McDonald's in je eigen omgeving?
Ben je aan het sparen voor je rijbewijs of voor een vakantie? Of zelfs voor een mooie outfit? En vind je het belangrijk om te werken wanneer het jou uitkomt? Dat kan! Ons gloednieuw McDonald's restaurant is op zoek naar jou! We zoeken crewleden om ons team mee te gaan vormen. Je start direct en wordt getraind door één van onze Crewtrainers!

Elk van onze restaurants werkt volgens de McDonald’s formule maar heeft tegelijkertijd zijn eigen karakter en dynamiek. Zo heeft McDonald's Maasdijk als een van de weinige restaurants in het land een McCafe, waar je als een ware Barista aan de slag gaat. En we bedienen onze gasten aan tafel, met het nieuwe concept TableService. Als crewlid kun je uiteindelijk dus echt een all-rounder worden, en zo onderdelen van het werken in een McDonald's restaurant ervaren.

Na een training kun je bij ons in de keuken, bij de McDrive, aan de counter of in de lobby aan de slag. En daarnaast hebben we in Maasdijk een aantal gloednieuwe innovaties.

Table Service: veel contact met onze gasten
Sinds kort kunnen onze gasten een bestelling plaatsen bij een Easy Order Kiosk in het restaurant, waarna zij kiezen in welk deel van het restaurant ze gaan zitten. Wanneer de bestelling klaar is, breng je deze direct aan tafel. Lekker veel contact met onze gasten dus!

McCafé: ontwikkel jouw Barista-skills
Bij het McCafé kunnen gasten aan de speciale koffiecounter kiezen uit allerlei nieuwe koffievariaties; van een heerlijke espresso tot een latte macchiato met siroop. Daarnaast vind je in het McCafé ook macarons, merenguetaartjes of verse croissantjes. Bezit jij de Barista-skills die nodig zijn om hier aan de slag te gaan?

Nog geen 16?
Helaas kun je bij McDonald’s Maasdijk dan nog niet beginnen met werken, maar wanneer we vacatures hebben voor de functie van Crewlid kun je al wel solliciteren, zodat we contact op kunnen nemen wanneer je 16 jaar wordt.