MDK Flowers & Greens | Honselersdijk | 0174630615

https://www.mdk.nl/

MDK Flowers & Greens is gespecialiseerd in het op professionele wijze kweken en vermarkten van luxe decoratiebladeren, tropische snijbloemen en potplanten. Bij ons vindt u luxe bloem- en bladproducten die u nergens anders tegen komt. Alleen de producten die aan onze allerhoogste kwaliteitseisen voldoen, verlaten de kwekerij.

De kwekerij in het Westland bevat een oppervlakte van 4 hectare en is gelegen in Honselersdijk, op nog geen 5 minuten afstand van Bloemenveiling Flora Holland Naaldwijk. Met ruim 35 werknemers zorgen we ervoor dat we dagelijks verse producten kunnen leveren aan onze trouwe klanten. MDK belevert iedere dag de verste en beste producten aan groothandelaren en bloemisten in binnen-en buitenland. Onze verkoopafdeling zorgt ervoor dat het op tijd en de juiste locatie bij onze klanten wordt afgeleverd.   

Naast de kwekerij in Honselersdijk heeft MDK ook een kwekerij in Ghana (Afrika), over een oppervlakte van 20 hectare. Het bedrijf bevindt zich op een 50 km afstand van de hoofdstad van Ghana, Accra. Hier worden, in samenwerking met de lokale bevolking, Heliconia's en bladproducten gekweekt. Ook biedt MDK werknemers de kans opleidingen te volgen zoals landbouwtraining, taallessen, eerste hulp training en computercursussen. Daarnaast heeft MDK een gezondheidsprogramma ontwikkeld, waardoor werknemers, die kampen met gezondheidsproblemen, altijd gratis terecht kunnen in een lokaal ziekenhuis.  

MDK zorgt ervoor dat we innovatief en continu in beweging zijn. Zo kunnen we optimaal invulling geven aan de vraag en wensen van de klant. Als MDK willen we ons blijven onderscheiden. Door jarenlange ervaring heeft MDK een sterk en stabiel bedrijf opgebouwd met kwalitatief hoogwaardige producten. MDK Flowers & Greens is ook u graag van dienst.