Over Okidoki
Okidoki is in 1992 door ouders opgericht. Okidoki biedt kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang / peuterspeelzaal op een aantal locaties in ’s-Gravenzande en Heenweg. Dat kinderen met plezier naar onze opvang komen, vinden wij het belangrijkst. Dat ze lekker spelen, vriendjes maken en ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Een ontdekkingsreis voor uw kind
Kinderopvang speelt een belangrijke rol in het leven van ouders en kinderen. Hier ontdekken kinderen hun eigen karakter en hun talenten. Ze komen in contact met leeftijdgenootjes, waardoor ze leren omgaan met anderen. Onder toezicht van pedagogisch medewerkers leren ze spelenderwijs communicatieve en sociale vaardigheden. Bij Okidoki is elke dag een ontdekkingsreis voor uw kind − voor welke vorm van opvang u ook kiest. Ons motto is dan ook: ‘Ontdek het talent dat je bent’.

Samenwerking met ouders
Samen met u delen wij één belang: zorgen voor de beste omstandigheden voor de ontwikkeling van uw kind. We bespreken met elkaar hoe de opvang verloopt en hoe het kind thuis functioneert. We organiseren ouderavonden en hebben een actieve oudercommissie. Gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwen in elkaar staan daarbij centraal. Okidoki gaat graag een partnerschap met u aan.

Iedereen is welkom
Alle kinderen zijn welkom bij Okidoki. Wij geloven in samen opgroeien, ongeacht geloof, cultuur, maatschappelijke achtergrond enzovoort.
Heeft uw kind een lichamelijke of verstandelijke handicap? Ook dan bieden wij opvang waar dat kan.