Opti-Flor | Madeweg 78 a | 2681PN Monster | 0174-705110

http://www.optiflor.nl

Waarom werken bij Opti-Flor

Bij Opti-flor zetten zich dagelijks meer dan 250 collega’s in om onze verkooppunten en consumenten te verrassen met exclusieve collecties orchideeën van onovertroffen kwaliteit. Ons motto ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing.

Ga jij ook altijd voor kwaliteit en wil je werken in een moderne organisatie met enthousiaste collega’s? Laat jouw gegevens dan achter op www.optiflor.nl/nl/vacatures en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Orchideeën van Opti-flor brengen sfeer en kleur in miljoenen Europese huiskamers, kantoren en hotellobbies. Ook dragen ze bij aan een exclusieve uitstraling van een keur aan internationale evenementen. Onze collectie bestaat uit 26 verschillende pronkstukken. Elk pronkstuk is weer op een andere manier uniek. Toch hebben al onze orchideeën één ding met elkaar gemeen. Ze zijn zonder uitzondering met de grootst mogelijke passie en toewijding gekweekt. Ons motto is niet voor niets 'Creating orchids'.