PB tec | Honderdland 851 | 2676LV Maasdijk | 0174-623200

https://www.pb-tec.com/nl/

Waarom werken bij PB tec

Slagvaardig en proactief spelen wij in op doorlopende ontwikkelingen in de mondiale glastuinbouw. Wij ontwikkelen innovatieve en geavanceerde tuinbouwoplossingen op het gebied van elektrotechniek, watertechniek en automatisering. Complete oplossingen die bijdragen aan hoogwaardige waterzuivering en voedselvoorziening, dicht bij de mens. Onze missie is de beste in de branche te zijn en te blijven, met de beste technici. Niet alleen omdat de huidige mondiale ontwikkelingen dit vergen van de sector, maar omdat het in ons DNA zit.

Een drive die alleen gerealiseerd kan worden door continu de beste kwaliteit te bieden en te leveren. Met totale toewijding committeren wij ons aan het beste resultaat. Door continu proactief te innoveren blijven we de kwaliteit borgen en zijn we klanten voor met innovatieve oplossingen. Zo signaleren wij zelf mogelijke verbeteringen en acteren daarop. Een lat die we niet alleen voor onszelf hoog leggen, dit vragen we ook van onze leveranciers en klanten. Onze totale commitment geven we alleen aan de beste spelers in de mondiale markt. Met hen investeren we in - langdurige - relaties. Dat doen we door mee te denken, tot het uiterste voor elkaar te gaan en waar te maken wat we beloven. 

Over PB Tec

Ted Moerland
Supervisor Elektrotechniek

Het is leuk om je kennis en ervaring met (leerling)monteurs te delen.

Sinds een aantal jaar werk ik als hoofdmonteur/supervisor elektrotechniek bij PB tec. We doen projecten in Nederland, maar ook veel in het buitenland zoals Amerika, Canada, Duitsland en Noorwegen. Op dit moment is de verhouding 50/50. En dat is leuk! Je krijgt wat van de wereld te zien, en dan niet zozeer de toeristische gebieden, maar juist van de lokale bevolking. Op deze manier krijg je eigenlijk meer mee van het land. Op de buitenlandprojecten werken we met eigen monteurs, maar ook met de lokale bevolking.

Als hoofdmonteur help ik de monteurs op gang en stuur ik aan. Het is leuk om je kennis en ervaring met hen te delen. Het fijne van werken bij PB tec is dat je vrijheid in je manier van werken krijgt en dat er ruimte is voor eigen inzicht. Natuurlijk moet je verantwoording afleggen, maar eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd. Op mijn beurt vind ik het dan ook weer leuk om te werken met (leerling)monteurs. Ook zij hebben hun eigen inzichten over de manier van werken; hoe iets mooier, sneller of beter kan. Voor die discussie sta ik zeker open!

Jezelf ontwikkelen binnen PB tec is vanzelfsprekend. Mijn basis is de opleiding MBO Elektrotechniek, maar daarna heb ik bij PB tec inmiddels veel cursussen gevolgd. Van Hortimax(Ridder) en Priva, tot inspecties en andere vak gerelateerde opleidingen en certificeringen. Hierdoor kan je doorgroeien van een (leerling)monteur functie naar een hoofdmonteur functie, maar bijvoorbeeld ook van een binnen- naar een buitenfunctie. Volop mogelijkheden binnen PB tec In ieder geval!

Kom jij bij ons werken?

Hier passen alleen de beste technici bij. We verwachten een bovengemiddelde prestatie, maar belonen onze medewerkers ook bovengemiddeld. We voorzien onze technici van state-of-the-art materialen en actuele kennis door continue educatie. 

Ben jij de beste? Of wil je dat worden? Bekijk onze vacatures en solliciteer!