Peet van Ruyven Complete Kassenbouw |

Het bedrijf
Een familiebedrijf met zijn wortels in het Westland
Al sinds 1988 is Peet van Ruyven een bekende naam in de kassenbouw. We zijn over de hele wereld actief, met het accent op Nederland, Australië en Polen. In die kwart eeuw is er veel veranderd in de glastuinbouw, maar niet in onze aanpak. Nog altijd zijn we een familiebedrijf, van vader en zoon. Persoonlijke contacten zijn dus verzekerd. U heeft altijd één en hetzelfde aanspreekpunt, goed bekend met de moderne tuinbouwtechniek en praktisch ingesteld. Als kassenbouwer, gevestigd in het hart van het Westland, zijn we bekend met elke innovatie.

Kassen bouwen is ons werk. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject van enkele hectaren groot of de bouw van een gebruikte kas van enkele duizenden meters. Telers wereldwijd weten ons te vinden. Het zijn telers die het belangrijk vinden dat ze kunnen rekenen op persoonlijke dienstverlening. We nemen de tijd om uw bedrijf te leren kennen. We komen met praktische tips en adviezen die van toegevoegde waarde zijn voor uw project. We werken met toeleveranciers die de juiste balans tussen kwaliteit en kosten hanteren. En we zijn slagvaardig in de uitvoering. De organisatie op de bouw klopt, de samenwerking tussen alle betrokken partijen loopt op rolletjes.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen
Door ons grote netwerk weten we precies die toeleveranciers te vinden die voor u interessant zijn. En door het gehele project in één hand te houden, halen we de last van het project van uw schouders. Peet van Ruyven staat gedurende het gehele traject voor u klaar, om flexibel in te spelen op uw wensen.

Een woord van onze directeur
Ik merk het na een kwart eeuw nog steeds: klanten die verbaasd zijn dat ze de naamgever van het bedrijf aan de lijn krijgen. Voor mij is het de gewoonste zaak van de wereld. Voor een klant is dat anders. Die krijgt eerst een telefoniste aan de lijn en dan iemand die tegenwoordig meestal ‘account supervisor’ of een andere mooie titel heeft. Bij Peet van Ruyven houden we van korte lijnen. Van het allereerste advies tot en met de uitvoering houden we het hele proces in één hand. Zo gaat er geen kostbare tijd en geld verloren. Met onze vestiging middenin het Westland zijn we op de hoogte van de laatste technieken en innovaties. En als familiebedrijf zijn we bovendien heel nauw betrokken bij de opdrachten.

Dat maakt Peet van Ruyven tot een andere kassenbouwer dan de kassenbouwers die u misschien kent. Persoonlijk, slagvaardig, meedenkend. Precies de eigenschappen die bepalen of u investeert in een goede kas of in de béste kas. En wat ons betreft verdient iedere ondernemer in een tijd als deze gewoon de beste kas. Neem daarom eens vrijblijvend contact op met Peet van Ruyven. Ook ú sta ik heel graag te woord!