Poelier Traiteur Jos Straathof | Hoofdstraat 61 | 2678 CG De Lier

Waarom werken bij Poelier Traiteur Jos Straathof

Dagverse producten
Poelier Traiteur Catering Jos Straathof is in het Westland een begrip dat staat voor puur, vers, kwaliteit, ambachtelijk en is ontstaan uit een familiebedrijf.
Wij verkopen huisgemaakte, dagverse en uiterst smaakvolle producten. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment van gevogelte (kip, kalkoen en wild), grill specialiteiten, vleeswaren, kaas, kant & klare maaltijden en belegde broodjes. Uiteraard kunt u bij Poelier Traiteur Jos Straathof ook terecht voor een complete catering, Vers Cadeau pakketten  of geheel verzorgde barbecuepakketten. En dat allemaal bij u thuis of op de zaak bezorgd. Makkelijker kan het niet zijn!  

Smaakmakers
Middels Poelier Traiteur Jos Straathof heeft Poeliersbedrijf Straathof meer dan 50 jaar aan ervaring en kennis van verse kwaliteitsproducten opgebouwd. Gestart in Rotterdam en daarna vestigingen geopend in Naaldwijk en De Lier waar de twee speciaalzaken uitgroeiden tot de smaakmakers van het Westland. Door persoonlijke omstandigheden heeft Jos Straathof moeten besluiten de winkel in Naaldwijk te sluiten. In de winkel gelegen aan de Hoofdstraat 61 in De Lier bereiden wij (nog steeds) voor u de heerlijkste gerechten en kip & wild producten met de grootst mogelijke aandacht, zorg en bekwaamheid.

Kwaliteit
Naast het speciale wild assortiment van Nederlandse bodem (dat voornamelijk in het najaar te verkrijgen is), heeft Poelier Traiteur Jos Straathof een uitgebreid huisgemaakt Vers assortiment, deze vers producten zijn vaak afgestemd op het seizoen.
Wij hebben ons gespecialiseerd in Wild & gevogelte producten, deze hebben een heerlijke smaak en bovendien is het vlees van het wild dat wij verkopen 100% biologisch. 
Het mooiste scharrelvlees komt van de Nederlandse jager!

Streekproducten
Nieuw in ons assortiment: we verkopen nu ook kwaliteit producten van topleveranciers uit onze regio!