Poot Agenturen B.V. | | 0174-512561

http://www.pootagenturen.nl

Waarom werken bij Poot Agenturen B.V.

Wie zijn we?
Poot Agenturen BV is een Nederlandse wijnimporteur opgericht in 1974 , aanvankelijk als agent voor Franse wijnproducenten. Later kwam daar de import van andere Europese en niet-Europese wijnen bij. Een Nederlandse wijnimporteur verantwoordelijk voor de export en marketing van een groot pakket wijnen uit Europa en de Nieuwe Wereld, in een groot aantal Europese markten.

In de portefeuille zijn alle belangrijke Franse wijnstreken vertegenwoordigd, naast wijnen uit Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Argentinië, Chili, Californië, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. De nadruk ligt op wijnen in het midden- en hogere segment. Poot Agenturen BV kan daarmee worden beschouwd als een 'one stop shop' voor wijnen afkomstig uit de hele wereld, waarbij kwaliteit voorop staat.

 

Wat doen we?
Onze klantenkring bestaat uit horeca- en drankengroothandels, wijnhandelaren en slijterijen. Door nauwe samenwerking en inzicht in de marktverdeling kunnen we onze klanten in hun eigen specifieke wensen voorzien. Wij spelen graag flexibel in op de vraag uit de markt. Onze leveranciers selecteren we op hoge kwaliteit, diversiteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid, waarbij we het ook belangrijk vinden dat er, indien gewenst, ook private labels beschikbaar zijn.